ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Description

theater-1 copy

 

? από το θεατρικό παιχνίδι στη θεατρική ομάδα

 

Το σχολείο μας στα πλαίσια των πολιτιστικών προγραμμάτων για το σχολικό έτος 2013-2014 επιλέγει ένα πρόγραμμα με θέμα τις θεατρικές δραστηριότητες.

Read more: Θεατρική ομάδα

kyklades

 

? Κυκλάδες-Σαντορίνη

   ...η πάνω μεριά του κόσμου

Τα νησιά του Αιγαίου κορυφές  της στεριάς που χάθηκε. Νησιά που στροβιλίζονται πάνω στην υδάτινη έκταση του Αιγαίου, σαν  να ένα πλανητικό αστρικό σύστημα, νησιά του ήλιου και του φωτός (γράφει ο Μανώλης Γλέζος για το σύμπλεγμα της μητρικής γης).

Read more: Κυκλάδες-Σαντορίνη

xoroi

 

? τη θάλλασα τη γαλανή 

 

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με την συμμετοχή μαθητών απ' όλες τις τάξεις του σχολείου μας. Η δράση αυτή δίνει την ευκαιρία στα παιδιά μέσα από την εκμάθηση των παραδοσιακών χορών από τα νησιά της Ικαρίας, των Κυθήρων και της Σαντορίνης,

Read more: τη θάλλασα τη γαλανή

ATHINA

 

? γνωρίζω την Αθήνα 

 Γνωρίζουμε  την  πόλη  μας  προσεγγίζοντας  τη  από  πολλές  διαφορετικές  πλευρές: Ανοίγοντας  το  χάρτη  βρίσκουμε  τη  γεωγραφική  σχέση  της  με  τις γύρω περιοχές  και  μαθαίνουμε   τις συνοικίες  και  τα  προάστιά  της.

Read more: Γνωρίζω την Αθήνα

webpage2

 

? παράθυρο στον έξω κόσμο... δημιουργία ιστοσελίδας

Μπορεί άραγε να χωρέσει ο κόσμος όλος σε ένα παράθυρο; να εκμηδενιστούν οι αποστάσεις και να γίνει ο κόσμος όλος μια αγκαλιά τόσο σφιχτή που δεν θα αισθάνεσαι ποτέ μόνος σου, που θα μπορείς να πραγματοποιείς τις επιθυμίες σου, που θα μπορείς να μεταφέρεσαι σε οποιοδήποτε 

Read more: Παραθυρο στον εξω κοσμο

You are here: Home ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Πολιτιστικές Ομάδες 2013-2014